header

Dimarts, 05 juliol 2016 15:30

Ja tenim les cròniques de Mixa (Anna Pardos), LocoLectores (Marc Gabernet) i Recomanacions de llibres (Marta Botet) de la II Trobada de joves lectors

Publicat per 

Dissabte, 2 de juliol, va tenir lloc la II Trobada de joves lectors a l’Arts Santa Mònica organitzada pel Què Llegeixes, el fòrum de lectura virtual de la ILC.

Hi van assistir una cinquantena de persones entre les quals hi havia” booktubers”, blocaires, lectors empedreïts, pares i mares de joves lectors, bibliotecaris i professors.

Ens en fem ressò de les cròniques que l'Anna Pardos, del blog paraula de Mixa i quellegista veterana, el Marc Gabernet del blog LocoLectores i la Marta Botet del blog Recomanacions de llibres han fet de la trobada:

Mixa:

FotoJet Collage mixa“Xulíssima, impressionant, divertida...” aquests són alguns del adjectius que els assistents a la II Trobada de Joves Lectors han utilitzat per referir-se al dia d’ahir.“Apostoflant!” afegiria jo. ;-) 

S’ha de reconèixer que el llistó de l’any passat a la I Trobada de Joves Lectors (organitzada pel "Què Llegeixes" i la Institució de les Lletres Catalanes) estava molt alt, però el bon humor dels ponents i la intensa participació del públic han aconseguit que aquesta nova edició també passi a la història. A més a més, gràcies a plataformes com Twitter, que han permès a gent d’arreu seguir l’esdeveniment en directe, els #joveslectors hem sigut ‘trending topic’! Moltes gràcies a tots!

Crònica sencera de l'Anna Pardos (Mixa)

 Marc Gabernet:

FotoJet Collage marc

Hola LocoLectores!
 
Recordáis, hace unos meses, cuándo publiqué la crónica de Sant Jordi? En lla explicaba que, al haber sido un día perfecto, me encontraba escribiendo la crónica a las tantas de la madrugada de ese mismo día, por tal de mantener todas las histórias, anecdotas e ilusiones frescas y poder reflejarlas en el post. Pues bien, hoy ha sido un día de esos que repetiría una y otra vez en bucle, y si, son las tantas de la madrugada y me encuentro escribiendo esta crónica, la crónica de la segunda "Trobada de Joves Lectors".
Ya pasaban pocos minutos de las 10. Frente a l'Arts Santa Monica nos encontrábamos muchos de los bloggers, booktubers y lectores que ibámos a asistir a este segundo encuentro. Era mi primer encuentro con muchos de los participantes, y un reencuentro más con los que ya conocía. Hacia las 10:15 ya estabamos todos en la sala dónde iba a suceder todas las actividades del día. Ya teníamos todos las acreditaciones y ya nos habíamos hecho las fotos correspondientes en el photocall del portal literario "Que Llegeixes?".
 
 
Marta Botet: 
 
 
FotoJet Collage marta
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquí us deixem l'enllaç a la galeria de fotos de la II Trobada

Storify amb els tweets de la jornada

I les videorecomanacions  de:

Anna Camps

Clàudia Pérez

Alona Martín

Mixa

Nil Comes

Tecla Duràn

Irene Vílchez

Cèlia Ventura

Maria Eugènia

Nilolay Krystov

Marta Botet

Llegit 1519 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 octubre 2016 13:54

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar