header

Dilluns, 03 octubre 2016 12:22

Joaquim Carbó ens escriu!, per Ester F. Matalí

Publicat per 

Ens fem ressò de l'article publicat per Ester F. Matalí, coordinadora del Què Llegeixes (la comunitat virtual de lectors de la ILC), arran de la lectura compartida de La casa sota la sorra, de Joaquim Carbó, que fins al dia 5 d'octubre s'està fent al Què Llegeixes.

 

Aquests dies estem immersos en la lectura compartida de La casa sota la sorra, de Joaquim Carbó. Com sabeu, les lectures compartides virtuals al Què Llegeixes funcionen més o menys com un club de lectura "normal" on els lectors compartim les nostres impressions sobre la lectura a partir de les introduccions dels moderadors que ens guien. Després aquest material el podem recuperar sempre que vulguem i podem participar-hi "fora" de calendari.

A més, gràcies a les xarxes aquestes lectures sempre tenen més o menys ressò perquè les escampem a Twitter i a Facebook, sobretot. Però aquesta vegada ha estat ben especial, i és que Joaquim Carbó va veure que a Twitter se’n parlava i quan va saber de què anava tot plegat no va dubtar de posar-se en contacte personalment amb l’Albert Carol, el moderador de la lectura i piulador molt actiu. Hem volgut compartir amb vosaltres la carta que finalment ha adreçat també als lectors que estem participant de la lectura. Ens agrada tant!

L’Albert Carol va dir a Twitter que un escriptor que tracta així els seus lectors es mereix un monument. Nosaltres monument no, però sí que ens agrada fer el millor homenatge que podem fer-li a un escriptor, que és llegir-lo! A més, participarem en l’homenatge que està preparant la Institució de les Lletres Catalanes el 23 de novembre, a l'Arts Santa Mònica.

Us deixem aquí la carta adreçada als lectors, que ha capturat Albert Carol per nosaltres.

(podeu consultar les ssessions de la lectura i els comentaris dels lectors aquí)

 

Articles relacionats: 

Comença la lectura guiada de "La casa sota la sorra" de Joaquim Carbó

Núria Cadenas glossa la figura de Joaquim Carbó

Ja circulen els trens de Ferrocarrils de la Gereralitat batejas amb els noms de Caterina Albert i Joaquim Carbó

 

 

Llegit 802 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 octubre 2016 13:32

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar