header

Dijous, 02 novembre 2017 10:29

Seminari Dràcula a càrrec de Laura Borràs per als lectors del Què Llegeixes

Publicat per 

Dilluns, 30 d’octubre a les 19:00 h, un vintena de lectors van assistir al Seminari Dràcula que la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, va impartir a la seu de la Institució del carrer Mallorca.

El seminari, que s’inscrivia en el marc d’activitats del Què Llegeixes (fòrum virtual de lectura de la ILC), va girar entorn la figura literària de Dràcula  tot coincidint amb el 50è aniversari del Festival de Sitges que enguany l'ha convertit en el seu leimotiv a partir del 25è aniversari de l'estrena de Dràcula de Bram Stoker, de Francis Ford Coppola.

Us deixem el vídeo de l'streaming i l'storify amb les piulades generades durant la conferència recompilades per Ester F. Matalí, coordinadora del Què Llegeixes i artífex, entre moltes d’altres coses, de les llepolies i ambientació vampírica de la jornada.

Aprofitem per anunciar-vos l’inici de la següent lectura del Què Llegeixes. Coindint amb la festivitat de Tots Sants el dia 1 de novembre comencem  la lectura compartida de Perennia, de Mònica Miró, un llibre de poesia epigràfica llatina en què l’autora fa un recull de poemes en llatí escrits en làpides i els tradueix al català. Si voleu saber-ne més no us perdeu aquesta introducció. Per afegir comentaris i fer aportacions només cal registrar-se aquí.

 

Llegit 244 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 febrer 2018 15:15

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar