Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 19 juny 2015 17:17

I Trobada de joves lectors! 20 de juny a l'Arts Santa Mònica

Publicat per 

Joves lectors i lectores! Bloguers, booktubers, usuaris dels fòrums virtuals de lectura, a tots els amants de la literatura, que us agrada compartir les vostres lectures amb altra gent: tenim BONES NOTÍCIES!

Des de la ILC i el QL? ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el proper dissabte 20 de juny celebrem la I Trobada de Joves Lectors a l'Arts Santa Mònica

Una oportunitat fantàstica per compartir el plaer per la lectura. Hi haurà nois i noies de la vostra edat que s'ho passen molt bé llegint i animant a amics i companys a fer el mateix: a través de blogs, de vídeos, de booktrailers, de videolits i de les xarxes socials. També hi haurà adults, pares i mares i gent d'àmbits diferents, que parlaran de la seva passió per encomanar el gust per la lectura al jovent. 

Hi esteu tots convidats! Veniu i participeu en els debats! Encara sou a temps a inscriure-us-hi! Ho heu de fer a través del formulari que trobareu al web del QL?. La inscripció és obligatòria, penseu-hi! I recordeu també que a l'hora de dinar (sí, sí, també us convidem a dinar!) podreu fer allò que diem tan pomposament del networking. Això sí, networking literari!

Podeu descarregar-vos el programa per saber tots els detalls al document que hi ha adjunt!

Us hi esperem!

Llegit 2673 vegades Darrera modificació el Dilluns, 14 novembre 2016 12:14
SOCIAL: 

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar