header

Dijous, 10 desembre 2015 11:21

Presentació del llibre 'Esperit i fang' i taula rodona: Farrera i Konstantínovo: seminaris de traduccio poètica

Publicat per 

Dimecres 16 de desembre tindrà lloc a la seu de la ILC la presentació del llibre Esperit i fang coeditat per la ILC i Denes Editorial, que recull el treball fet durant el XXIII Seminari de traducció poètica (novembre de 2014) amb els poetes russos convidats Maxim Amelin i Irina Iermakova i els poetes i traductors Odile Arqué, Arnau Barios, Sebastià Bennasar, Sebastià Bonet, Núria Busquet, Miquel Cabal, Xenia Dyakonova i Ricard San Vicente. Podeu llegir aquí la crònica del seminari. L'edició del llibre ha anat a càrrec de Núria Busquet i Ricard San Vicente. 

coberta llibre Esperit i fang

Fruit de l'intercanvi organitzat amb l'Institut de la Traducció Literària a Moscou, aquests darrers dies, ha tingut lloc la torna del seminari a la ciutat de Konstantínovo, a 250km de Moscou, amb la participació dels poetes catalans convidats Anna Gual i Jaume C.Pons Alorda i els poetes i traductors Maxim Amelin, Irina Iermakova, Victor Kulle, Arnau Barios i Ricard San Vicente. Podeu llegir en aquesta crònica un avanç de l'experiència que coneixerem de viva veu a la taula rodona Farrera i Konstantínovo: seminaris de traducció poètica. 

L'acte s'acabarà amb la lectura de poesia i les corresponents traduccions, en català i rus, a càrrec dels participants als seminaris. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegit 877 vegades Darrera modificació el Dilluns, 11 gener 2016 11:21

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar