header

Dimecres, 01 febrer 2017 13:15

Seminari de traducció poètica a Euskadi

Publicat per 

Del 4 al 7 de febrer té lloc a Euskadi, la torna del seminari de traducció poètica que la ILC va organitzar conjuntament amb Etxepare la tardor de 2015, al Centre d'Art i Natura de Farrera, amb dos poetes bascos convidats: Tere Irastortza i Karlos Linazasoro. En aquella ocasió, Míriam Cano i Marta Pérez Sierra van escriure aquestes dues cròniques, respectivament: Travesssar els límits i Entrevista als poetes participants.

Enguany, Etxepare, l'institut basc de cultura, ha organitzat la torna del Seminari -seguint el model dels seminaris de Farrera-, a Vitòria-Gasteiz, i compta amb la participació d'Esteve Plantada i Gràcia Jiménez, com a poetes convidats catalans.

La resta de participants són els poetes: Itxaro Borda, Leire Bilbao, Juan Kruz Igerabide Sarasola i Beñat Sarasola; i com a traductors: Gerardo Markuleta, Elizabete Manterola, Joannes Jauregi Benavides, Aritz Galarraga i Josu Zabaleta. Amaia Apalauza Ollo presentarà el seminari. 

El dilluns 6 de febrer tindrà lloc a la Facultat de Lletres de la UPV/EHU una trobada amb els estudiants d'estudis bascos.  

 

invitació basca jpg

 

 

 

Llegit 696 vegades Darrera modificació el Dimecres, 08 febrer 2017 10:21

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar