header

News

Thursday, 05 May 2016 13:50

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Sabadell crea una guia de lectura de l'obra de Roald Dahl

“Matilda, Les bruixes, El Gran Amic Gegant, Els Culdolla, Charlie i la fàbrica de xocolata, Danny, el campió del món... històries fantàstiques que segueixen vigents i no passen mai de moda. El públic les estima i les fa seves, els anys passen i elles no moren mai. Totes van ser escrites per Roald Dahl, un autor amb personalitat i caràcter molt peculiars i amb una gran qualitat literària...”

El 16 de setembre del 2016, Roald Dahl farà 100 anys i des de les Biblioteques de Sabadell han preparat una exhaustiva guia de lectura per celebrar-ho. La guia, dirigida i coordinada per Lola Casas, inclou la biografia de Roald Dahl, una selecció de les seves obres classificades segons el públic lector, contes per als més petits, narracions juvenils i contes i novel·les per a adults. També inclou un apartat amb les adaptacions cinematogràfiques de les seves obres, un petit reportatge sobre les il·lustracions de Quentin Blake que acompanyen la majoria de les històries de Dahl, un repàs d’altres personatges irreverents que han poblat la literatura al llarg dels anys i un seguit de recursos a Internet per poder conèixer més i millor l’obra d’aquest autor gal·lès que ha captivat tants lectors.

Podeu consultar la guia en aquest enllaç https://issuu.com/71232/docs/roalddahl_100_anys o descarregar l'adjunt a aquesta notícia.

Read 862 times Last modified on Friday, 03 June 2016 16:26

Add comment


Security code
Refresh