header

News

Friday, 24 October 2014 00:00

Mercè Sampietro i Eduard Iniesta porten el seu espectacle sobre Vinyoli al 14è Festival Nacional de poesia a Sant Cugat

Dissabte 25 d'octubre l'actriu Mercè Sampietro i el guitarrista Eduard Iniesta oferiran l'espectacle Vinyoli, la petita casa de mi mateix.

Joan Vinyoli va fer una contribució fonamental a la poesia catalana i universal del segle XX. Ara Mercè Sampietro, amb la paraula, i Eduard Iniesta amb la seva música, ens ofereixen un emocionant recorregut a través de la vida i l'obra del poeta. Un recital de poesia amb una posada en escena senzilla i amb imatges suggerents de Juan Millares.

A les 21h a la Casa de Cultura de Sant Cugat (Jardins del Monestir, s/n).

Les entrades a l'espectacle es poden comprar a http://tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=308&categoria=2

La catorzena edició del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat gira els ulls enrere alhora que vol emprendre un nou rumb introduint canvis que el projectin cap al futur. Per això, recuperant l'essència dels seus orígens, la ILC i l'Ajuntament de Sant Cugat aspiren a convertir-lo en el Festival Nacional de Poesia del nostre país que reuneixi les veus més representatives de les nostres lletres amb l'objectiu principal de donar visibilitat i veu als poetes de tot el domini lingüístic català i a la seva obra, des dels poetes més reconeguts a aquells que comencen.

L'edició d'aquest 2014 del Festival comença diumenge 19 d'octubre s'estendrà fins al diumenge 26 i està dedicada al Centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli (1914 – 1984) i emmarcada en els actes de celebració del Tricentenari.

Tota la informació i programació del Festival es pot trobar a http://lletrescatalanes.cat/ca/programes/festival-nacional-de-poesia

Read 1261 times Last modified on Friday, 24 October 2014 11:35

Add comment


Security code
Refresh