header

Letras en las aulas

Modalidades de Letras en las Aulas

mòbil-El blog de la institució

Escrito por Admin el . Publicado en mòbil

Arxiu d'anys anteriors

Calendari d'esdeveniments

Sin eventos

mòbil-Cicles i festivals

Escrito por Admin el . Publicado en mòbil

La Institució de les Lletres Catalanes té l’objectiu prioritari de donar la màxima difusió a la figura dels escriptors i la seva obra. Un dels instruments més eficaços per aconseguir-ho és l’organització de cicles i festivals que, a través de la lectura en veu alta, del diàleg amb els autors i d'espectacles d’arrel literària, fan accessibles des dels universos literaris més populars fins als més trencadors.

En pocs anys s'ha viscut una florida de propostes de festivals i cicles literaris que, des d'arreu del país i en els formats més diversos, fan ressonar la veu dels escriptors. La Institució considera entre les seves prioritats donar suport a aquestes iniciatives i per això des del 2008, amb la voluntat d'acollir-les amb més eficàcia potencia les subvencions per a la realització d'activitats de promoció i difusió de la literatura en català.

Les sol·licituds de suport per a l'organització de cicles i festivals literaris s'acullen, doncs, a la convocatòria d'aquestes subvencions. Poden optar-hi les entitats privades sense finalitat de lucre, els ajuntaments i els ens públics que tinguin prevista la realització de les activitats esmentades (per a més informació consulteu l'apartat Subvencions del nostre portal).

Cicles i Festivals